En nog veel meer..


Bij Banjers

verkopen we nog veel meer leuke artikelen in onze "stenen" winkels. Zoals baby- en peuter kleding, pyjama's, zwemkleding, sokken, ondergoed en (lederen) slofjes.

Baby en peuter kleding

Bij Banjers Kinderwinkel Lisse kunt u terecht voor baby- en peuter kleding vanaf prematuur maat 40 t/m 92. Deze kleding verkopen we niet online. Onze merken zijn:
  1. Petit Bateau
  2. Feetje
  3. Dirkje
  4. Beebielove
  5. Bampidano
  6. Pyjama's, ondergoed en zwemkleding
Bij Banjers Kinderwinkel Lisse verkopen we de bekende wafelpyjama's van Feetje (t/m maat 128). Verder kunt u in Lisse terecht voor het het ondergoed van Vingino. Zwemkleding verkopen we in Lisse van Far Out en ook hebben we hebben we zwemkleding van de merken die we online verkopen, die artikelen kunt u dan ook online vinden.


Sokken en (lederen) slofjes

Bij Banjers Lisse en Heemstede hebben we sokken van Tommy Hilfiger en Ewers. Ook kunt u in beide winkels terecht voor de Ewers antislip slofsokken (Stoppi's). Zowel in Lisse als in Heemstede worden slofjes verkocht van Baby Paws, Converse, UGG en Develab.
 

Kraamcadeau

Bij onze winkel in Lisse kunt u goed slagen als u op zoek bent naar een leuk kraamcadeau. Natuurlijk kunt u kiezen voor leuke kleding van de hierboven genoemde baby merken, maar we hebben ook leuke cadeaus. Als u het moeilijk vind te kiezen uit al dit leuks, dan hebben we ook cadeaubonnen. Alle (kraam)cadeaus worden met veel zorg ingepakt, zodat niet alleen het krijgen maar ook het geven een feestje is.