En nog veel meer..


Bij Banjers

verkopen we nog veel meer leuke artikelen in onze "stenen" winkels. Zoals baby- en peuter kleding, pyjama's, zwemkleding, sokken, ondergoed en (lederen) slofjes.

Baby en peuter kleding

Bij Banjers Kinderwinkel Lisse kunt u terecht voor baby- en peuter kleding vanaf prematuur maat 40 t/m 92. Deze kleding verkopen we niet online. Onze merken zijn:
  1. Petit Bateau
  2. Feetje
  3. Dirkje
  4. Beebielove
  5. Little Jake Fischer
  6. Bampidano
  7. Vingino

Pyjama's, ondergoed en zwemkleding

Bij Banjers Kinderwinkel Lisse verkopen we pyjama's van Claesen's, Vingino en natuurlijk de bekende wafelpyjama's van Feetje. Verder kunt u in Lisse terecht voor het (basis) ondergoed van Claesen's en het ondergoed van Vingino. Bij het ondergoed van Vingino komen er 4x per jaar nieuwe printjes. Zwemkleding verkopen we in Lisse van Claesen's en Far Out. Ook hebben we hebben we zwemkleding van de merken die we online verkopen, die artikelen kunt u dan ook online vinden.


Sokken en (lederen) slofjes

Bij Banjers Lisse en Heemstede hebben we sokken van Tommy Hilfiger en Ewers. Ook kunt u in beide winkels terecht voor de Ewers antislip slofsokken (Stoppi's). Zowel in Lisse als in Heemstede worden slofjes verkocht van Baby Paws, Converse en UGG.
 

Kraamcadeau

Bij onze winkel in Lisse kunt u goed slagen als u op zoek bent naar een leuk kraamcadeau. Natuurlijk kunt u kiezen voor leuke kleding van de hierboven genoemde baby merken, maar we hebben ook leuke cadeaus van Koeka, Bam Bam en Sophie de Giraf. Als u het moeilijk vind te kiezen uit al dit leuks, dan hebben we ook cadeaubonnen. Alle (kraam)cadeaus worden met veel zorg ingepakt, zodat niet alleen het krijgen maar ook het geven een feestje is.