RETOURNEREN

Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 24 uur nadat uw bestelling is geplaatst en als de bestelling nog niet is verstuurd annuleren. U kunt deze annulering doorgeven per e-mail of telefonisch.

Retourneren

U  mag de bij Banjers gekochte artikelen retour zenden, indien deze bijvoorbeeld niet passen of niet naar verwachting zijn.  Voorwaarden omruilen en retourneren:

- Goederen retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
- Het retour moet eerst via ons retourformulier worden aangemeld. Het retourformulier kunt u vinden op https://www.banjers.nl/retourformulier
- De te retourneren goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen en in de originele verpakking.
- De te retourneren artikelen dienen in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.
- Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag in principe binnen 3 werkdagen doch uiterlijk  binnen 14 dagen per bankoverschrijving aan u teruggestort worden nadat we het te retourneren artikel hebben ontvangen.
- De verzendkosten die betaald zijn bij de bestelling worden teruggestort als de gehele bestelling wordt geretourneerd.
- De kosten van het verzenden van de retouren naar Banjers komen geheel voor uw rekening.

U kunt uw retouren sturen aan Banjers, Heereweg 183, 2161 BD, Lisse.

Wij accepteren uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn. Wij verzoeken u het te retourneren artikel binnen 3 werkdagen na aanmelding aan ons terug te sturen c.q. af te geven in één van onze winkels.

Bestellen van vervangend artikel bij een retourzending

Indien u een artikel wilt omruilen voor een ander artikel, verzoeken wij u het te retourneren artikel per e-mail aan te melden en hierbij aan te geven welk artikel u als vervanging wenst te ontvangen. Wij nemen contact met u op over de afhandeling van deze omruiling.